AMD Game PC Plus

Vanaf: 843,00 Incl. Btw

Een krachtige Game PC samenstellen met een AMD processor om de zwaardere games te spelen op Medium en High Settings zonder in te boeten op kwaliteit.

Stel zelf je ultieme AMD game systeem samen met onze pc configurator, je kan geen foute keuze maken. Alle onderdelen worden gecheckt op compatibiliteit !

 1. Derry (geverifieerde eigenaar)

 2. De Doncker Thomas

  super tevreden over de PC maar vooral over de service. Alle vragen worden asap beantwoord. Samenstellen van de pc heeft ook maar 3 dagen geduurd, als ook hadden ze een onderdeel niet op voorraad en hebben ze een model duurder maar in de pc gestoken. Top vin dik dit. Het beste kwam nog enkele maanden later. we hadden problemen met office, werkte zeer traag, ze konden van op afstand niet direkt een oplossing geven. Na enkele maanda stuurden ze een mail dat ze het probleem gevonden hadden op een andere pc en dat dit aan een app genaamd “nahimic” ligt. Deze app verwijderd en inderdaad office werkt als een zonnetje. Merci Custompc, als alle winkels zulk een service zouden bieden, is spijtig genoeg een utopie maar zij doen in het in elk geval fanstastisch!!!!!!

 3. Hussein

  Very good prices

 4. Kurt Arien

  Super service.
  Eerlijk en goed advies.
  Prijzen zijn goed.
  Zal ik zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar nieuwe game pc.

 5. Inan Demir

  Top service! Werd goed geholpen waar nodig

 6. Arne

  Super vriendelijke winkel ze antwoorden super snel op vragen echt een top winkel

 7. Eynar (geverifieerde eigenaar)

  super snelle service, en heel behulpzame klantendienst. 100% een aanrader!!!

 8. Horemans Sam

  Zeer makkelijk om een pc samen te stellen

Voeg jouw review toe