AMD Game PC Max

Vanaf: 1.555,00 Incl. Btw

Een krachtige Game PC samenstellen met een AMD processor om de zwaardere games te spelen op High en Ultra Settings zonder in te boeten op kwaliteit.

Stel zelf je ultieme AMD game systeem samen met onze pc configurator, je kan geen foute keuze maken. Alle onderdelen worden gecheckt op compatibiliteit !

 1. Dennis

  Betaalbare game pc die zelf gemakkelijk samen te stellen was, ik heb wel een paar vragen gesteld via mail waar is snel antwoord op kreeg. Na ontvangst pc nagekeken, maar alles was super verpakt !
  Ik speel vooral shooters op high settings, kan met deze pc alles op high zetten met een full hd 144hz, top dus. Aanrader, ik ben blij.

 2. Wendy Bosschaerts

  Gisteren net voor de twee zonen een game pc afgehaald. Super service met een hele uitgebreide uitleg! Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn! Alles was kant-en-klaar en ze konden er onmiddellijk thuis mee aan de slag!
  Wij zijn zo tevreden dat we onmiddellijk een tweede pc besteld hebben!!

 3. tim

  vandaag gestuurd voor mijn nieuwe pc te laten samen stellen, binnen het uur al antwoord top. de juist vragen werden direct gesteld en ze zijn van slag gegaan de avond zelf nog alles kunnen afhandelen dus zeker goed gedaan. nu is het wachten tot ik hem binnen krijg

Voeg jouw review toe