Garantievoorwaarden :

Alle systemen hebben minimaal 2 jaar garantie, die gelden op alle onderdelen waar de pc’s uit bestaan, wij zien een PC als een machine met verschillende onderdelen.
Alle onderdelen hebben minstens 2 jaar fabrieksgarantie, echter wijken veel producenten van dit minimum af en geven extra garantie aan de eindgebruiker.

Klinkt goed, maar hoe gaat dit te werk ?

Custom Gaming PC wil dat iedere klant tevreden is over zijn systeem, en we zullen altijd ons uiterste best doen om een probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen.
Omdat wij al onze systemen zelf bouwen en testen kennen we onze producten beter dan wie dan ook.
Het grote voordeel is dat we in vele gevallen een systeem snel weer kunnen herstellen door een onderdeel te vervangen door een nieuwe, dit kan niet altijd maar in veel gevallen is dat een snelle optie.
Bij bijvoorbeeld grafische kaarten en moederborden zijn we afhankelijk van de tussenkomst van de fabrikant op herstelling of omruiling van het product.

Zoiezo ben je 2 jaar gerust van geen enkele kost op garantie of herstellen van je systeem.
Ok, maar na 2 jaar ? Ook dan is Custom Game PC er voor je. Moest er dan een probleem zijn dan kijken we samen met jou naar de goedkoopste al dan niet gratis oplossing om je systeem weer in orde te krijgen.
Het kan zijn, bijvoorbeeld met Corsair dat je zelf een product naar hen kan sturen en zo een splinternieuwe omruiling krijgt. En dat buiten de 2 jaar garantie.
Wij zullen je altijd met raad en daad bijstaan om je hier zo goed mogelijk mee te helpen.

Dus 2 jaar kan zo maar 3 jaar, 5 jaar of soms zelfs 10 jaar zijn.

Je bent altijd vrij om met het systeem langs te komen na de garantieperiode van 2 jaar, we zullen je ALTIJD helpen !